Bedrijven

Muziek werkt!

En hoe! Het geeft energie, verbindt, ontroert, versterkt, maakt blij, ontspant en brengt in beweging. Alles wat je wilt voor jouw bedrijf.

Meer informatie? Neem contact met ons op

Bedrijven

Werken met bedrijven is voor ons maatwerk. Het DNA van jouw bedrijf en de vraag die je hebt maken we tot de basis van ons programma.

Dat kan in de vorm van een bedrijfspresentatie om een mijlpaal in je bedrijf te vieren of juist je zichtbaarheid te vergroten. Ondernemen is durven, de uitdaging aangaan. In een ongedwongen sfeer neem jij het voortouw. Dit is je kans om je van een andere kant te laten zien. Je nodigt je gasten uit om actief samen muziek te maken. Samen vertellen we het verhaal van je bedrijf. Een ervaring om nooit te vergeten.

Of wil je met je team aan de slag? Samen muziek maken is voor een team een manier om elkaar op een andere manier te leren kennen en de onderlinge band te verstevigen. Welke ritmes zitten er in jouw team? Welke klank voegt een ieder toe? Hoe klinkt dat samen? Wat kun je vertellen met tempo, dynamiek en stijl? Dit belooft heel veel plezier, nieuwe inzichten en een swingende finale!

Een lekker actieve workshop voor een personeelsuitje kan natuurlijk ook!

Voor alles geldt: we nemen een arsenaal aan slagwerkinstrumenten mee en iedereen valt voor onze hippe p-bones. We gaan actief aan de slag: zelf uitproberen en spelen. Onze ervaring is: dat kan iedereen! Er is een pauze en we werken toe naar een muzikale climax. Een sessie duurt twee uur en kan zowel op het bedrijf als op een andere locatie plaatsvinden.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.