Nij Talint Orkest

plezier in samen muziek maken

Zonder muzikale ervaring een blaas- of slagwerkinstrument leren bespelen én samen muziek maken. Dat kan alleen bij Nij Talint Orkest. Iedereen kan meedoen. Je hoeft er geen noten voor te kunnen lezen. Je mag fouten maken en zoveel vragen als je wilt.

Aanmelden? Of meer informatie...

Nij Talint Orkest

Bij Nij Talint Orkest staat plezier voorop. Muziek is ontspanning en daarom is de pauze net zo belangrijk als de repetitie.
De nieuwe talenten die van het samen musiceren hebben geproefd weten van geen ophouden. Een van hen: “Ik heb nu de leukste hobby die er is”.

Nij Talint Orkest is begonnen bij en door ons verder ontwikkeld met muziekverenigingen in Friesland. Het is een concept, compleet met lesmethode en wervings/communicatiepakket, dat zijn succes ruimschoots bewezen heeft. Er kwamen honderden nieuwe muzikanten bij.
Een vereniging: “Nij Talint Orkest heeft ons inspiratie gebracht. We hebben met Nij Talint Orkest meer buitenstaanders betrokken bij onze vereniging. Dat voelt als waardering voor waar we mee bezig zijn”.

Start nieuwe Nij Talint Orkesten najaar 2021

  • Nij Talint Orkest Súdwest – 25 september 2021 – Koudum
  • Nij Talint Orkest Menaam/Berltsum/Deinum – 25 september 2021 – Menaam
  • Nij Talint Orkest Greidhoeke – 2 oktober 2021 – Spannum
  • Nieuw Talent Orkest Lage Mierde – 3 oktober 2021 – Lage Mierde
  • Nieuw Talent Orkest Vlissingen – 10 oktober 2021 – Vlissingen
  • Nieuw Talent Orkest Kattendijke/Wilhelminadorp – 10 oktober 2021 – Kattendijke
  • Nij Talint Orkest Ameland – 12 oktober – Nes (Ameland)

Wil je als muziekvereniging een Nij Talint Orkest beginnen? Neem contact met ons op, we vertellen je graag over de mogelijkheden.

In september publiceerde de Klankwijzer twee artikelen over Nij Talint Orkest

Artikel in Friesch Dagblad