Orkestworkshop

Muziek werkt!

En hoe! Het geeft energie, verbindt, ontroert, versterkt, maakt blij, ontspant en brengt in beweging. Alles wat je wilt voor jouw bedrijf, organisatie of vereniging.

Meer informatie? Neem contact met ons op

Orkestworkshop

Plezier, elkaar helpen, samenwerken, elkaar motiveren en inspireren: daar draait alles om in onze orkestworkshop. Geschikt voor bedrijven, organisaties, verenigingen of een vriendenploeg.

De stoelen, lessenaars en instrumenten staan klaar. Het wachten is op de muzikanten en dan kan het orkest beginnen! Worden jullie muzikant in ons orkest?

We hebben blaas,-, toets- en snaarinstrumenten en een uitgebreide ritmesectie. We kunnen een setting maken met 40 instrumenten of het klein houden. Je kiest een instrument. Het maakt niet uit of je wel of geen muzikale ervaring hebt. Iedereen kan muziek maken.

In het eerste deel van de workshop maak je kennis met je instrument. Hoe houd je het instrument vast, hoe krijg je er geluid uit, enz. Om dit proces te vergemakkelijken hebben we voor ieder instrument een instructie. En natuurlijk helpen we je.

Vervolgens leer je verschillende noten spelen. Die noten vormen de basis van het nummer waar we mee aan de slag gaan.

Met deze lekkere actieve workshop laten we je zien dat je op een eenvoudige manier samen muziek kunt maken en in korte tijd een leuk resultaat kunt bereiken. Bovendien leer je elkaar op een hele andere manier kennen.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wij werken prettig samen met: Annemarie Smith - grafische vormgeving | Rink Louwes - Primetech Creative Agency | Jos van de Vijver - advocaat en mediator |
Piet Douma - fotografie | Sollie Muziek | CSL Digitaal Leeuwarden | Van der Glas | Murk van der Schaaf - filmmaker